Široký sortiment řezných nástrojů pro nábytkářský průmysl

 Široký sortiment řezných nástrojů pro nábytkářský průmysl

(Doba čtení: 2 minuty.

Společnost ITA TOOLS, známá svými vysokými standardy ve výrobě nábytku, dodává profesionální nástroje a příslušenství pro nábytkářský a truhlářský průmysl.

Rostoucí očekávání zákazníků nutí výrobce zavádět ve svých továrnách stále novější technologická řešení. Již řadu let poskytujeme nábytkářskému a truhlářskému průmyslu nástroje nezbytné pro výrobu různých komponentů. Jaké vysoce kvalitní řezné nástroje můžete najít v našem sortimentu?

Řezné nástroje v nabídce ITA TOOLS

Pro předřezávání na obráběcích centrech nabízíme širokou škálu fréz VHM a DIA, které jsou přizpůsobeny individuálním požadavkům a výrobním možnostem. Tyto nástroje mohou pracovat s posuvem od 5 až do 25-30 m/min.

Důležitou součástí naší nabídky je také rychlý a moderní servis těchto nástrojů. Díky krátkým dodacím lhůtám a automatizované výrobě se počet zákazníků, kteří svěřují své nástroje společnosti ITA TOOLS, rychle zvyšuje. V mnoha podnicích je důležitou částí výroby odstraňování vad a řezání dílů na délku. Tento proces probíhá na optimalizační pile. Doporučujeme pily s vysokým počtem zubů uspořádaných tak, aby zvládly velmi vysoké rychlosti posuvu na optimalizátoru.

Novinka v sortimentu - nože pro řezačky

Jako doplněk naší nabídky pro výrobce čalouněného nábytku jsme zavedli vidlicové nože pro tzv. řezačky, tedy CNC stroje na řezání čalounických materiálů.

Vidlicové nože pro řezačky

Společnost ITA TOOLS nabízí vidlicové nože pro řezačky mnoha značek.

Běžně je používají nejen výrobci, kteří vytvářejí nábytek od základu. Jsou také velmi užitečné pro firmy zabývající se pouze čalouněním nebo řezáním různých druhů potahových materiálů. Nabízíme vidlicové nože pro stroje značek, jako jsou: Zund, Kongsberg, LECTRA, Gerber, Bullmer, Summagraphic, Aristo a mnoho dalších. Širokou škálu nožů a dalších nástrojů si můžete prohlédnout na našich stránkách nebo pošlete svoji poptávku na email kancelar@itatools.cz