ITA TOOLS - Výroba a servis řezných nástrojů

ita-tools-produkce-a-servis

Doba čtení: 3 minuty.

ITA TOOLS Sp. z o.o. je dynamicky se rozvíjející polská společnost specializující se na výrobu profesionálních řezných nástrojů pro obrábění dřeva, materiálů na bázi dřeva a plastů. S jedním z nejmodernějších technických zařízení v Evropě spolupracujeme s partnery ve více než 40 zemích.

Čím se odlišujeme?

Naše výrobní středisko disponuje nejmodernějším strojním parkem, který nám umožňuje vyrábět a repasovat všechny typy nástrojů DIA, HM a VHM. Unikátní technologické zázemí nám umožňuje plnit zakázky na výrobky nestandardních rozměrů a použití.

itatools

Základem úspěchu společnosti ITA TOOLS je přesnost, odolnost a inovace. Díky této filozofii zaznamenáváme neustálý růst, těšíme se uznání zákazníků a máme silnou pozici v oboru. Naši vynikající pověst nástrojů zajišťují špičkové suroviny, specializovaný konstrukční software a automatizovaná kontrola kvality.

V duchu hesla #everydaybetter

S ohledem na dynamické změny na trhu se účastníme řady aktivit podporujících nejen technologický rozvoj, ale i rozvoj lidských zdrojů. Víme, že lidé jsou základem každé společnosti, a proto náš kvalifikovaný manažerský tým neustále hledá oblasti inovací a určuje směr rozvoje ITA TOOLS. Tým zkušených pracovníků dohlíží na vysokou kvalitu výrobků a poskytuje dodavatelům individuální podporu a technické poradenství.

Již několik let se zaměřujeme také na integrální rozvoj na zahraničních trzích a spolupracujeme s firmami ve více než 40 zemích světa. Aktivně se účastníme zahraničních veletrhů, kde propagujeme moderní tvář polského průmyslu. Mnohojazyčný tým a pravidelná školení zaměřená na zvyšování kvalifikace nám umožňují spolupracovat s klienty z celého světa.

produkce-naradi-itatools

Robotizace a automatizace výroby

Neustálé zavádění nových technologických řešení je nedílnou součástí našeho rozvoje. Každý den zdokonalujeme a zavádíme nové technologie, které zlepšují výrobní proces. Používáme nejmodernější stroje s inovativními systémy a automatickým nakládáním pomocí robotů. To nám umožňuje zvyšovat výrobní kapacitu, udržovat vysoké skladové zásoby a sériovou výrobu. Používáme také pokročilý program pro plánování a monitorování výroby. Díky dalšímu skladu surovin můžeme zajistit dostupnost výrobků a pevné ceny.

Jsme průkopníkem v technologii laserového ablačního broušení diamantových nástrojů a jako jediná společnost v Polsku nabízíme tuto službu našim zákazníkům. Broušení metodou laserové ablace je zárukou přesného ostří. Díky této technologii poskytujeme nástroje s prodlouženou životností, což zajišťuje lepší kvalitu povrchové úpravy opracovávaných materiálů.

servis-naradi-ita-tools

Průmysl 4.0 v ITA TOOLS

Nabízíme více než 10 000 typů nářadí a moderní B2B platforma umožňuje kontrolu našich aktuálních skladových zásob. Naši zákazníci si tak mohou okamžitě prohlédnout ceny a specifikace výrobků a zadat objednávku.

V souladu s koncepcí Průmysl 4.0 jsme vyvinuli webovou aplikaci eToolhouse pro správu nářadí. Díky technologii DataMatrix nabízí možnost rychlého vyhledávání nástrojů pomocí QR kódu. Toto řešení automatizuje proces kontroly, ostření a nákupu nástrojů.

Dlouholeté zkušenosti a ambiciózní pohled do budoucnosti jsou tajemstvím úspěchu značky ITA TOOLS. Kontaktujte nás a zjistěte, proč nám důvěřují tisíce zákazníků z celého světa.